Mléčně kvašená řepná šťáva z přímého lisování. Řepa pochází z biodynamické produkce (demeter) a nepochází z hybridních semen, ale z původních odrůd. Při mléčném kvašení převážně vzniká L(+) kyselina mléčná, a proto jsou mléčně kvašené džusy ceněny mezi nutričními specialisty. Mléčně kvašená řepná šťáva má velmi příjemnou lehce nasládlou chuť a malá sklenka k snídani nastartuje zažívání na celý den. Tato šťáva je vynikající součástí očistných kúr a můžeme ji popíjet i během odlehčovacího jednoho... Celý popis
Koupit za 68 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bio řepná šťáva mléčně kvašená Beutelsbacher 0,7 l
Doprava:
59 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Bio Demeter řepná šťáva mléčně kvašená 0,7L, Beutelsbacher
Doprava:
100 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Beutelsbacher BIO řepná šťáva mléčně kvašená 700 ml
Doprava:
55 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Bio řepná šťáva mléčně kvašená Beutelsbacher 0,7 l
Doprava:
55 Kč
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Beutelsbacher Bio řepná šťáva mléčně kvašená 700 ml
Doprava:
39 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Popis
Mléčně kvašená řepná šťáva z přímého lisování. Řepa pochází z biodynamické produkce (demeter) a nepochází z hybridních semen, ale z původních odrůd. Při mléčném kvašení převážně vzniká L(+) kyselina mléčná, a proto jsou mléčně kvašené džusy ceněny mezi nutričními specialisty.
Mléčně kvašená řepná šťáva má velmi příjemnou lehce nasládlou chuť a malá sklenka k snídani nastartuje zažívání na celý den.
Tato šťáva je vynikající součástí očistných kúr a můžeme ji popíjet i během odlehčovacího jednoho dne bez jídla. Díky své intensivní barvě se používá i k barvení pokrmů - malá kapka dokáže obarvit deserty, marcipán apod.
Co to je přímé lisování?
Běžné džusy jsou vyráběny z koncentrátu, který se vyrábí odpařováním vylisované šťávy. Takto zahuštěný džus je levnější na přepravu a skladování. Před plněním do konečného obalu se koncentrát naředí vodou. Zahušťování má negativní vliv jak na obsah vitamínů, tak na chuť džusu. Džusy z přímého lisování se získávají lisováním čerstvého ovoce a okamžitým stáčením vylisované šťávy. Džus se poté pasterizuje krátkým šetrným zahřátím, které zajistí mikrobiologickou nezávadnost džusu. Pasterizovaný džus se nemusí skladovat až do chvíle otevření v ledničce. Rozdíl mezi džusem z koncentrátu a džusem z přímého lisování je patrný na první doušek - ochutnejte!
Je šťáva vhodná pro vegany?
Někteří výrobci po vylisování šťávy filtrují přes želatinu. Beutelsbacher při výrobě želatinu NEPOUŽÍVÁ a šťávy této značky jsou tudíž vhodné i pro striktní vegany.
Je výjimečny vysokou kvalitou BIO a demeter.
Ochranná známka Demeter se užívá pro označení produktů biodynamického zemědělství v přibližně padesáti zemích světa. Certifikát Demeter je udělován po splnění dalších kriterií nad rámec ekologického zemědělství (každá země má vlastní národní standard) a užití této značky je podmíněno velmi přísnými kontrolami a smluvními podmínkami.
Složení:
šťáva z červené řepy 99 %, šťáva z třešně aceroly. Obě složky pocházejí z kontrolovaného biodynamického zemědělství.
Balení:
700 ml
Vratná láhev, záloha 4 Kč je započtena v ceně výrobku. Obal můžete vrátit v jakékoli prodejně, kde vedou džusy značky Beutelsbacher.
Upozornění:
Řepná šťáva mléčně kvašená. Není vyrobeno z koncentrátu. Pasterováno. Podíl zeleninové složky 99 %. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 5 dnů.
Země původu:
Německo
Mléčně kvašená řepná šťáva má velmi příjemnou lehce nasládlou chuť a malá sklenka k snídani nastartuje zažívání na celý den.
Tato šťáva je vynikající součástí očistných kúr a můžeme ji popíjet i během odlehčovacího jednoho dne bez jídla. Díky své intensivní barvě se používá i k barvení pokrmů - malá kapka dokáže obarvit deserty, marcipán apod.
Co to je přímé lisování?
Běžné džusy jsou vyráběny z koncentrátu, který se vyrábí odpařováním vylisované šťávy. Takto zahuštěný džus je levnější na přepravu a skladování. Před plněním do konečného obalu se koncentrát naředí vodou. Zahušťování má negativní vliv jak na obsah vitamínů, tak na chuť džusu. Džusy z přímého lisování se získávají lisováním čerstvého ovoce a okamžitým stáčením vylisované šťávy. Džus se poté pasterizuje krátkým šetrným zahřátím, které zajistí mikrobiologickou nezávadnost džusu. Pasterizovaný džus se nemusí skladovat až do chvíle otevření v ledničce. Rozdíl mezi džusem z koncentrátu a džusem z přímého lisování je patrný na první doušek - ochutnejte!
Je šťáva vhodná pro vegany?
Někteří výrobci po vylisování šťávy filtrují přes želatinu. Beutelsbacher při výrobě želatinu NEPOUŽÍVÁ a šťávy této značky jsou tudíž vhodné i pro striktní vegany.
Je výjimečny vysokou kvalitou BIO a demeter.
Ochranná známka Demeter se užívá pro označení produktů biodynamického zemědělství v přibližně padesáti zemích světa. Certifikát Demeter je udělován po splnění dalších kriterií nad rámec ekologického zemědělství (každá země má vlastní národní standard) a užití této značky je podmíněno velmi přísnými kontrolami a smluvními podmínkami.
Složení:
šťáva z červené řepy 99 %, šťáva z třešně aceroly. Obě složky pocházejí z kontrolovaného biodynamického zemědělství.
Balení:
700 ml
Vratná láhev, záloha 4 Kč je započtena v ceně výrobku. Obal můžete vrátit v jakékoli prodejně, kde vedou džusy značky Beutelsbacher.
Upozornění:
Řepná šťáva mléčně kvašená. Není vyrobeno z koncentrátu. Pasterováno. Podíl zeleninové složky 99 %. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 5 dnů.
Země původu:
Německo
Parametry
Výrobce | Beutelsbacher |
Objem | 0.7 l |
Značka | Beutelsbacher |