Přírodně fermentovaná sójová omáčka se vyrábí tradičním kvašením rozdrcených sójových bobů, rozdrcené pražené pšenice a vody za přítomnosti fermentačních kultur. Tyto fermentační kultury zajišťují, že při fermentaci dochází k dokonalému štěpení bílkovin, sacharidů a tuků a zároveň vzniká významné množství vitamínu B 12. Po několika měsících, když je fermentace dokončena je již vytvořena řada významných senzoricky aktivních látek tvořících typické aroma přírodně fermentovaných sójových omáček. A... Celý popis

Koupit za 61 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Přírodně fermentovaná sójová omáčka se vyrábí tradičním kvašením rozdrcených sójových bobů, rozdrcené pražené pšenice a vody za přítomnosti fermentačních kultur. Tyto fermentační kultury zajišťují, že při fermentaci dochází k dokonalému štěpení bílkovin, sacharidů a tuků a zároveň vzniká významné množství vitamínu B 12. Po několika měsících, když je fermentace dokončena je již vytvořena řada významných senzoricky aktivních látek tvořících typické aroma přírodně fermentovaných sójových omáček. A právě vysoká jakost, čistota, zdravotní nezávadnost a přítomnost mnoha senzoricky aktivních chuťových složek, tvoří výjimečnost a nenapodobitelnost těchto přírodních produktů. Při samotné přírodní fermentaci vzniká až 265 senzoricky aktivních chuťových složek, které tvoří nenapodobitelnou chuť a aroma sójové omáčky. Přírodně fermentované sójové omáčky se vyznačují přitažlivou, světle hnědou barvou, mírně zemitou vůní, jemnou rovnoměrnou chutí.Nutriční hodnoty
Energetická hodnota197,4 kJ / 47,2 kcalTuky0 gz toho nasycené mastné kyseliny0 gSacharidy5 gz toho cukry1,3 gVlákninaBílkoviny6,8 gSůl15,7 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Ekoprodukt