Pro mnoho lidí jsou rýžové bílkoviny jediným vhodným zdrojem bílkovin a to z toho důvodu, že jsou hypoalergenní . LSP® + ZERO Rice Pro je vyroben bez soji, glutenu,lepku a laktózy, a bez geneticky modifikovaných složek. Rýžový protein kvalitní bílkovinný koncentrát z rýže, která má přirozeně vysoký obsah kyseliny glutamové a leucinu. Rice pro nabízí 80% kvalitních bílkovin a výborný aminokyselinový profil. Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny a je velmi dobře stravitelný. Protein z hnědé... Celý popis

Koupit za 1 879 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Pro mnoho lidí jsou rýžové bílkoviny jediným vhodným zdrojem bílkovin a to z toho důvodu, že jsou hypoalergenní . LSP® + ZERO Rice Pro je vyroben bez soji, glutenu,lepku a laktózy, a bez geneticky modifikovaných složek.
Rýžový protein kvalitní bílkovinný koncentrát z rýže, která má přirozeně vysoký obsah kyseliny glutamové a leucinu. Rice pro nabízí 80% kvalitních bílkovin a výborný aminokyselinový profil. Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny a je velmi dobře stravitelný.
Protein z hnědé rýže obsahuje všech 8 esenciálních aminokyselin, který si tělo neumí samo vytvořit, ale přesto je nutně potřebuje ke tvorbě veškeré svalové tkáně, hormonů a enzymů, bez kterých neumíme přežít. Rýžový protein, na rozdíl od ostatních rostlinných proteinů nepostrádá žádný z těchto klíčových stavebních kamenů bílkovin. Jeho aminokyselinový profil je srovnatelný se syrovátkovým proteinem a mnohem lepší než u proteinu sójového.
Syrovátkové a sójové proteiny mohou způsobovat alergické reakce a citlivost na potraviny. Syrovátkový protein je vyráběn jako vedlejší produkt mléčných výrobků, takže může lidem s citlivostí na laktózu způsobovat problémy. Bohužel, nejsou sami. Mnoho lidí, kteří snadno snáší mléčné výrobky, se stále trápí plynatostí, nadýmáním a potížemi s trávením. Sója obsahuje fytoestrogeny, které napodobují lidský hormon a způsobují tak problémy. Alergie na sóju jsou také velmi časté. Naproti tomu je rýže neobyčejně bezpečnou, šetrnou a hypoalergenní variantou pro Váš trávící systém. Rýže je dokonalý zdroj bílkovin, které nedráždí žaludek a nezpůsobují nadýmání ani nebezpečné alergické reakce.
Rýžový protein je bezpečnou volbou pro vegany a vegetariány, kteří se chtějí vyhnout živočišným produktům, přítomným v syrovátkových, kaseinových a vaječných proteinech.
A nejen oni z něj mohou těžit ve svůj prospěch. Rýžový protein není pouze pro vegany, představuje totiž hojný zdroj bílkovin a kompletní škálu aminokyselin pro všechny, nezáleží na úrovni aktivity ani na životním stylu.

Co je LSP® + ZERO?

LSP® + ZERO jsou nejčistší potravinové doplňky všech dob. Pouze jedna složka - bez jakýchkoliv přísad, zaručuje nejlepší možnou kvalitu. Díky výrobě in-house v naší laboratoři v Bonnu, můžeme zajistit přesné řízení výroby. Speciální plnicí stroj vždy zajistí, že nemůže dojít k žádné kontaminaci, což je důvod, proč jsme vyrobili všechny produkty z LSP® + ZERO. Tím, že je zaručena absolutní čistota bez jakéhokoliv znečištění, jsou tyto produkty velice vhodné pro sportovce, ale i alergiky s důrazem na nejvyšší možnou čistou a kvalitu.

Nutriční hodnoty:

ve 100g

Energetická hodnota
1840 kJ

Sacharidy - uhlohydráty
13 g

z toho cukry
0.4 g

Bílkoviny - proteiny
80 g

BCAA
15 g

EAA
32 g

sůl
0.45 g

Tuky
4 g

z toho nasycené mastné kyseliny
1.4 g

Složení: rýžový protein z celozrnné tmavé rýže hypoalergenní a v raw kvalitě

Doporučené dávkování:

Přípravek se doporučuje používat s vodou. 30 g (3 odměrky) Rice Pro smíchejte ve 300 ml vody. Optimálně rozmíchejte v mixeru nebo šejkru. Užijte 1 – 3 porce denně. Vhodný i pro přidání do jiných nápojů, nebo přípravu jídel, pro zvýšení bílkovinného skore. 

Upozornění: Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce LSP Nutrition
Hmotnost 4000 g
Typ rýžové
Forma práškové
Bezlepkové ano