3D PROTEIN Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává! 3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic... Celý popis
Koupit za 1 319 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Reflex 3D Protein 1800 g - čokoláda
Doprava:
49 Kč
Skladem
1 319 Kč
Koupit za 1 319 Kč
Reflex 3D Protein 1,8 kg Čokoláda
Doprava:
49 Kč
Skladem
1 496 Kč
Koupit za 1 496 Kč
Reflex Nutrition 3D Protein 1,8kg - vanilka
Doprava:
50 Kč
Skladem
1 499 Kč
Koupit za 1 499 Kč
Reflex nutrition 3D protein 1800 g high protein - čokoláda
Doprava:
59 Kč
Skladem
1 477 Kč
Koupit za 1 477 Kč
Reflex Nutrition 3D Protein 1,8kg čokoláda
Doprava:
99 Kč
Skladem
1 655 Kč
Koupit za 1 655 Kč
Popis
3D PROTEIN
Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!
3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.
Hlavní benefity produktu:
-
Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
77 % obsah bílkoviny u všech příchutí
Obsah tří typů přátelských probiotik
Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota
45 % Nativní syrovátkový protein
Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.
U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.
Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu než běžný syrovátkový protein.
45 % Micelární kasein
Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.
10% Izolát vaječné bílkoviny
Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.
Doporučené dávkování:
-
rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky*) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence
pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka
konzumujte 2-3 dávky denně
*odměrka během transportu může posunout ke dnu
Tabulka nutričních hodnot:
100 g
čokoláda
vanilka
Energetická hodnota
1460 kJ / 344 kcal
1475 kJ / 347 kcal
Tuky
1,0 g
0,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,6 g
0,4 g
Sacharidy
5,5 g
6,5 g
- z toho cukry
2,0 g
2,5 g
Bílkoviny
77 g
78 g
Vláknina
2,5 g
2,0 g
Sůl
0,85 g
0,95 g
Bifidobacterium bifidum
600 mil. KTJ
600 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus
600 mil. KTJ
600 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus
600 mil. KTJ
600 mil. KTJ
35 g
čokoláda
vanilka
Energetická hodnota
511 kJ / 120 kcal
516 kJ / 122 kcal
Tuky
< 0,5 g
< 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
0,1 g
Sacharidy
1,9 g
2,3 g
- z toho cukry
0,7 g
0,9 g
Bílkoviny
27 g
27 g
Vláknina
0,9 g
0,7 g
Sůl
0,3 g
0,33 g
Bifidobacterium bifidum
210 mil. KTJ
210 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus
210 mil. KTJ
210 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus
210 mil. KTJ
210 mil. KTJ
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby
Balení: 1,8 kg
Složení:
Čokoláda: 3D proteinová směs (94 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Vanilka: 3D proteinová směs (95 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), barvivo karoteny, LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Upozornění:
Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření. Může obsahovat stopy korýšů, ryb a lepku.
Obohacená potravina, se sladidly.
Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!
3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.
Hlavní benefity produktu:
-
Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
77 % obsah bílkoviny u všech příchutí
Obsah tří typů přátelských probiotik
Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota
45 % Nativní syrovátkový protein
Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.
U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.
Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu než běžný syrovátkový protein.
45 % Micelární kasein
Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.
10% Izolát vaječné bílkoviny
Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.
Doporučené dávkování:
-
rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky*) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence
pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka
konzumujte 2-3 dávky denně
*odměrka během transportu může posunout ke dnu
Tabulka nutričních hodnot:
100 g
čokoláda
vanilka
Energetická hodnota
1460 kJ / 344 kcal
1475 kJ / 347 kcal
Tuky
1,0 g
0,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,6 g
0,4 g
Sacharidy
5,5 g
6,5 g
- z toho cukry
2,0 g
2,5 g
Bílkoviny
77 g
78 g
Vláknina
2,5 g
2,0 g
Sůl
0,85 g
0,95 g
Bifidobacterium bifidum
600 mil. KTJ
600 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus
600 mil. KTJ
600 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus
600 mil. KTJ
600 mil. KTJ
35 g
čokoláda
vanilka
Energetická hodnota
511 kJ / 120 kcal
516 kJ / 122 kcal
Tuky
< 0,5 g
< 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
0,1 g
Sacharidy
1,9 g
2,3 g
- z toho cukry
0,7 g
0,9 g
Bílkoviny
27 g
27 g
Vláknina
0,9 g
0,7 g
Sůl
0,3 g
0,33 g
Bifidobacterium bifidum
210 mil. KTJ
210 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus
210 mil. KTJ
210 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus
210 mil. KTJ
210 mil. KTJ
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby
Balení: 1,8 kg
Složení:
Čokoláda: 3D proteinová směs (94 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Vanilka: 3D proteinová směs (95 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), barvivo karoteny, LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Upozornění:
Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření. Může obsahovat stopy korýšů, ryb a lepku.
Obohacená potravina, se sladidly.
Parametry
Výrobce | Reflex Nutrition |
Hmotnost | 1800 g |
Typ | vícesložkové |
Forma | práškové |
CFM | ano |
Bezlepkové | ano |